FOTO Incendiu de amploare în vecinătatea localității Baia

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului de pe câmp. FOTO ISU Delta Tulcea

Un puternic incendiu a izbucnit în vecinătatea localității Baia în jurul orei 11.00. Focul a cuprins mai multe hectare de miriște și cultură de orzoaică.

Un echipaj din cadrul Stației de pompieri Babadag a ISU Delta Tulcea a intervenit în zona localității Baia, pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins o suprafață de aproximativ 12 hectare de miriște și 5 hectare de cultură de orzoaică.

Echipajul ISU Delta, compus din cinci subofițeri, a intervenit alături de pompierii voluntari din cadrul SVSU Baia, reușind după o oră să stingă focul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*