FOTO Incendiile de vegetație uscată au pus în pericol casele din Mineri și o fermă din Malcoci

Pompierii au intervenit la incendiul ce se manifesta cu violență. FOTO ISU Delta Tulcea

Ceea ce par a fi igienizări de terenuri – incendierea vegetației uscate, pun în pericol atât mediul, cât și proprietăți. O fermă și mai multe locuințe au fost în pericol de a fi cuprinse de flăcări după ce câmpul din vecinătatea acestora a fost incendiat.

Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat în jurul orei 14.30 să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă în apropierea localității Malcoci. Suprafața afectată era de aproximativ 7 hectare de vegetație stuficolă. La locul solicitării a fost trimis un echipaj format din 8 subofițeri cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 autospecială de muncă operativă. Pompierii au acționat imediat pentru a împiedica apropierea focarului de o fermă din apropiere.

De asemenea, în localitatea Mineri, un incendiu care a cuprins aproximativ 7 hectare de vegetație uscată și stuf amenință să se extindă către locuințele învecinate. Un echipaj al ISU Delta Tulcea a localizat incendiul și lucrează la lichidare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*