FOTO În Poligonul Militar din Babadag se desfășoară un exercițiu militar româno – american

Militarii români și străini desfășoară împreună un exercițiu militar. FOTO Brigada 9 Mecanizată "Mărăşeşti"

În această perioadă, la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă al Forțelor Terestre Române, din Babadag, militari aparținând Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești” desfășoară activități de instruire în comun cu partenerul american, în carul exercițiului multinațional „JUSTICE EAGLE 20”.

Exercițiul are ca obiective creșterea interoperabilității forțelor armate membre NATO: USA, Polonia şi România, menținerea capabilității de dislocare şi instruire în comun prin exersarea sprijinului logistic aferent, dezvoltarea unui mediu regional favorabil cooperării militare multinaționale şi creșterea profesionalismului militarilor aparținând națiunilor participante.

Trei dintre militarii Batalionului 348 Apărare Antiaeriană „Dobrogea” participanți la exercițiu au fost avansați chiar pe terenul de instrucție de către comandantul lor, locotenent colonel Mihai Gherasim.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*