FOTO Igienizare prin foc, scăpată de sub control într-o gospodărie din localitatea tulceană Grindu. Flăcările au cuprins casa unui vecin

Focul nesupravegheat a mistuit tot ce i-a ieșit în cale. FOTO ISU Delta Tulcea

Cu focul nu este de joacă, dar nu mulți înțeleg acest lucru. Din păcate, din ce în ce mai multe persoane află pe propria lor piele cât de scump te poate costa așa ceva.Un bărbat care și-a făcut curat în curte și a dat foc la gunoaie a scăpat focul de sub control și i-a incendiat casa unii vecin. Un altul, care a aruncat țigarea la întâmplare a dat foc în acest mod la o tonă de lucernă.

Vineri după amiază, secția de Pompieri Măcin a fost solicitată să intervină în localitatea Grindu pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins o locuință.

Potrivit reprezentanților ISU Delta Tulcea incendiul a fost provocat de o igienizare a resturilor vegetale dintr-o gospodărie, prin ardere . Un bărbat făcea curățenie și a dat foc la resturile vegetale. Flăcările scăpate de sub control i-au aprins o anexă din curte, apoi s-a extins rapid și la casa vecinului. Până la intervenția pompierilor, care s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de stingere cu spumă și apă, un echipaj SMURD și 13 subofițeri, au ars trei dormitoare, bucătăria și sufrageria, cu mobilierul din ele. Pompierii au reușit să salveze alte trei dormitoare.

Pe numele bărbatului care a aprins focul a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru distrugere din culpă.

Un alt caz cu pagubă mare, tot din cauza neatenției a fost înregistrat în localitatea Nicolae Bălcescu.

Aici a luat foc aproximativ o tonă de lucernă și un adăpost de furaje dintr-o gospodărie după ce proprietarul a aruncat o țigară la întâmplare.

La Sarighiol de Deal, persoane necunoscute au dat foc la vegetația uscată de pe câmp, iar focul a ajuns până la 10 metri de primele locuințe când au intervenit pompierii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*