FOTO Horia Teodorescu: „Liberalii votează împotriva oamenilor și așteaptă ca oamenii să voteze pentru ei”

Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

Parlamentarii PSD au reușit să obțină votul în Parlament pentru amendamentele propuse la legea rectificării bugetare. Astfel, conform propunerilor formulate de Partidul Social Democrat, pensiile vor fi majorate cu 40% și nu doar cu 14%, așa cum hotărâse PNL.

Toți aleșii liberali au fost împotriva proiectului, inclusiv cei doi parlamentari PNL care reprezintă județul Tulcea, George Şişcu și Vasile Gudu. Președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu, și-a exprimat regretul cu privire la decizia acestora de a vota pentru interesele de partid și nu pentru oamenii din județ cărora vin să le ceară votul și le fac promisiuni pe care apoi nu le respectă.

„Am mai spus-o și o repet, există o diferență mare între politică și administrație locală. Însă atunci când vorbim despre pensii, salarii pentru profesori, fonduri pentru antreprenori, vorbim de aspecte care ne interesează pentru că afectează direct viața comunității noastre. Am fost surprins să văd că doi parlamentari care și-au obținut locurile cu voturile tulcenilor, printre care pensionari, profesori, agricultori, au votat împotriva unui sprijin pentru oamenii care le-au acordat încrederea. Este cu atât mai uimitor curajul unuia dintre acești parlamentari despre care vorbim de a se întoarce în fața acelorași oameni și a le cere votul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Cum ar putea un astfel de om să lupte zi de zi pentru bunăstarea oamenilor din județ? Cum ar putea să le înțeleagă nevoile, să gândească și să pună în aplicare proiecte pentru ei, când el refuză să voteze o măsură bună, care îi este pusă de-a gata pe masă?”, a spus Horia Teodorescu.

Horia Teodorescu, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Tulcea.

Printre amendamentele susținute și votate de PSD se mai numără și majorarea salariilor profesorilor, începând cu acest an, alocarea de fonduri suplimentare pentru Sistemul Național Antigrindină și pentru programul dedicat micilor afaceri, Start-Up Nation.

Totodată, vor fi alocate sume suplimentare autorităților locale, care vor fi repartizate egal, fără a ține cont de culoarea politică a aleșilor.

„Cu toții, la nivel local, am întâmpinat probleme cu bugetul de anul acesta. Au fost cheltuieli neprevăzute, pentru gestionarea pandemiei, care ne-au lăsat descoperiți. Am așteptat rectificarea bugetară de la Guvern, însă am văzut că doar cetățenii din localitățile conduse de PNL merită bani pentru investiții. Alocările suplimentare de astăzi reprezintă o reparație a abuzului la care am asistat cu toții săptămâna trecută. Sumele vor fi împărțite egal, oamenii nu trebuie pedepsiți pentru că votează. E o lecție a democrației pe care PNL nu a învățat-o încă.”, a completat președintele Consiliului Județean Tulcea.

După ce rectificarea bugetară a fost aprobată de plenul reunit al Parlamentului în forma propusă de PSD, liberalii au anunțat că vor contesta legea la Curtea Constituțională.

Horia Teodorescu, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Tulcea.

Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Tulcea. Executat de SC CityDigital Media SRL – portal: www.TLnews.ro. CUI mandatar financiar coordonator: 21200019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*