FOTO Gașcă periculoasă de hoți, destructurată de polițiștii tulceni

Politistii au intervenit pentru prinderea suspectului. FOTO IPJ Tulcea (Foto arhivă)

În cursul zilei de 10 octombrie, polițiștii tulceni au reținut 4 membrii a unei grupări infracționale, bănuite de comiterea unei tâlhării și a mai multor infracțiuni de furt din societăți comerciale

În perioada iulie – octombrie 2017, la nivelul Poliției Municipiului Tulcea au fost înregistrate 5 infracțiuni de furt din societăți comerciale, o tentativă de furt din societate comercială și o tâlhărie. Au fost vizate societăți comerciale situate la marginea orașului. Prejudiciul se ridică la 22.500 lei și 500 euro.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au identificat patru bărbați din municipiu, cu vârstele cuprinse între 20 și 23 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

În dimineața zilei de 10 octombrie, în baza autorizațiilor de percheziție emise de instanță, au fost efectuate 5 percheziții la domiciliile a 5 persoane (cei patru bărbați și o rudă a acestora), unde au fost identificate bunuri susceptibile a proveni din furturi, care au fost ridicate de polițiști în vederea lămuririi provenienței acestora.

La percheziții au participat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic și Secției 1 Poliție Rurală Tulcea.

În aceeași zi, cei patru bărbați la domiciliile cărora au fost efectuate perchezițiile au fost reținuți pentru 24 de ore în baza unei ordonanțe de reținere, să fie prezentați Judecătoriei Tulcea cu propunere de arestare preventivă.

La desfășurarea perchezițiilor, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*