FOTO Dosar penal pe numele unui bărbat care a dat foc la școala din Grindu din greșeală

Pompierii au reușit să lichideze incendiul. FOTO ISU Delta Tulcea

Salvatorii Secției de pompieri Măcin a ISU Delta au fost solicitați în după amiaza zilei de 30 martie să intervină în localitatea Grindu pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o anexă a Școlii Gimnaziale Grindu.

La locul intervenției au fost trimise două echipaje cu 14 pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un SMURD. În momentul sosirii la locul evenimentului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivel acoperișului.

Pompierii au lichidat incendiul după aproximativ 2 ore și 30 de minute, în limitele găsite. Au ars aproximativ 3 metri cubi de lemne pentru foc, bănci și scaune scoase din uz și acoperișul anexei, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați.

Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit în urma unei igienizări prin ardere, din curtea unui vecin. Pe numele acestuia poliția a întocmit un dosar de cercetare penală pentru distrugere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*