FOTO Doi răniți grav, într-un accident rutier produs între localitățile Baia și Panduru

Doi răniți grav, într-un accident rutier produs între localitățile Baia și Panduru. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină duminică, 22 august, în jurul orei 15.45, la un accident rutier produs între localitățile Baia și Panduru. În accident a fost implicat un autoturism, în care se aflau două persoane, intrat într-un cap de pod.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat de urgență șase salvatori, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, din cadrul Stației de Pompieri Babadag, precum și două ambulanțe SAJ.

„Cele două victime, conștiente și cooperante, cu multiple traumatisme, au fost evacuate din autoturism de către echipajele de intervenție. Conducătorul auto, în vârstă de 53 de ani, și pasagera din dreapta, în vârstă de 55 de ani, au fost preluați de un echipaj SAJ, respectiv elicopterul SMURD Constanța sosit în sprijin”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Pompierii militari au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului prin deconectarea bornelor de la acumulator.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*