FOTO Convoi militar implicat într-un accident rutier pe DN 22, în zona Două Cantoane

Accident rutier în care a fost implicat un convoi militar, DN 22, în zona Doua Cantoane

Un accident rutier în care a fost implicat un convoi militar a avut loc, vineri în jurul prânzului, pe DN 22, în zona Două Cantoane din județul Tulcea.

În accidentul rutier a fost implicat un autoturism SUV, care a acroșat un camion militar, ce se deplasa într-un convoi.

Potrivit polițiștilor tulceni, nimeni nu a fost rănit în incidentul rutier, ce s-a soldat numai cu pagube materiale. Acesta va fi soluționat contravențional, șoferul vinovat urmând să fie amendat.

În urma accidentului, traficul rutier în zonă nu a fost blocat, dar s-a desfășurat cu dificultate mai mute zeci de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*