FOTO Circulația pe DJ 222 Tulcea – Agighiol a fost blocată în urma unui accident rutier

În urma accidentului, un bărbat a rămas încarcerat. FOTO ISU Delta Tulcea

Un grav accident rutier s-a produs miercuri dimineață, pe DJ 222, între Tulcea și Agighiol. O autoutilitară a fost scăpată de sub control și s-a oprit într-un pom.

Accidentul s-a produs în jurul orei 8.05, cel mai probabil din cauză că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum – umezeală pe asfalt. Scăpată de sub control, autoutilitara a ieșit de pe carosabil în partea stânga a sensului ei de mers și s-a oprit într-un pom. În momentul producerii accidentului, în cabina mașinii se aflau trei persoane. Una dintre acestea a fost rănită în urma impactului, rămânând și blocată înăuntru.

În urma apelului la 112, la fața locului a fost trimis un echipaj de descarcerare grea și o autospecială de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului Tulcea, 1 SMURD, precum și un echipaj al serviciului de Ambulanță și un echipaj de poliție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*