FOTO Cinci turiști au ajuns la spital după ce o pensiune din comuna tulceană Jurilovca a fost cuprinsă de flăcări

Incendiu la o pensiune din comuna tulceană Jurilovca. FOTO ISU Tulcea

Cinci persoane, între care și un copil, au ajuns la spital marți, 10 august, după ce o casa cu regim de închiriere din comuna Jurilovca în care erau cazați a fost cuprinsă de flăcări. În locuința respectivă se găseau, în total, opt persoane și toate s-au evacuat până la sosirea salvatorilor.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, alarma a fost dată în jurul orei 04.30, iar la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime, o autospecială pentru descarcerare și două echipaje SMURD, de la Detașamentul de Pompieri Tulcea și de la Stația de Pompieri Babadag. Totodată, în zonă au sosit în sprijin trei echipaje SAJ și echipaje din cadrul Poliției Județene Tulcea, iar primul echipaj sosit la fata locului a aparținut Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Jurilovca, sub coordonarea primarului.

„În casa de vacanță se aflau opt persoane, care au fost surprinse de incendiu dar care au reușit să se autoevacueze. În urma evaluării medicale s-a luat decizia transportării a cinci dintre persoane la spital. Dintre acestea, patru erau adulți, care prezentau arsuri pe diferite suprafețe ale corpului, și un copil care avea un atac de panica, De asemenea, o persoană a fost asistată medical la fața locului, refuzând ulterior transportul la o unitate spitalicească, iar două nu au avut nevoie de asistență medicală”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 07.00, dar focul a distrus pavilionul central al casei de vacanță și o bucătărie de vară, în timp ce un al treilea corp al clădirii a fost salvat. Cauza probabilă de izbucnire a focului a fost scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*