FOTO Cinci răniți după ce un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea DN 22A, lângă Nalbant

Cinci răniți după ce un tânăr a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului. FOTO IPJ Tulcea

Cinci persoane au fost rănite, vineri la prânz, într-un accident rutier petrecut pe DN 22A, la ieșirea din localitatea Nalbant, produs de un tânăr de 19 ani care a intrat cu mașina pe care o conducea într-un copac de pe marginea drumului. Primele măsuri de prim ajutor medical au fost acordate de către personal din cadrul Serviciuliiu de Ambulanță Prahova, care erau în trafic în acel moment.

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări a rezultat că un tânăr de 19 ani, din comuna Nalbant, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22A, între Nalbant și Cataloi, a pierdut controlul asupra direcției, iar mașina a părăsit partea carosabila și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului și a patru pasageri din auto.

La fața locului au fost solicitați să intervină salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Tulcea. În zonă s-au deplasat de urgență doi ofițeri și 10 subofițeri cu o autospecială de descarcerare grea, un echipaj SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă și patru ambulanțe SAJ Tulcea.

„În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane, patru bărbați o femeie, care rămas încarcerată. Primele măsuri de prim ajutor medical au fost acordate de către personal din cadrul SAJ Prahova, care erau în trafic în acel moment. Forțele de intervenție, în urma procedeelor de descarcerare, au extras victima, care se afla în stop cardio-respirator și au început manevrele de resuscitare. Această a răspuns pozitiv manevrelor efectuate de salvatori și a fost preluată de un echipaj SAJ”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Celelalte patru victime au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost transportate la UPU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*