FOTO Cinci persoane, dintre care doi copii au ajuns la spital după ce o conducătoare auto a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un cap de pod în apropiere de Sabangia

Echipele de salvatori au acordat primul ajutor victiemelor accidentului rutier. FOTO ISU Delta Tulcea

Accidentul rutier a avut loc în jurul prânzului, în afara localității Sabangia, comuna Sarichioi, județul Tulcea. Cinci persoane au fost rănite, după ce o mașină a lovit un cap de pod. La fața locului s-au deplasat pompierii, echipaje medicale terestre, dar și elicopterul SMURD din Constanța.

După apelul la 112, la fața locului, pe DN 22, au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD, 1 ofițer și 8 subofițeri de la stația de pompieri Babadag a ISU Delta Tulcea, ambulanțe SAJ și SMURD, fiind solicitat în ajutor și elicopterul SMURD Constanța. Salvatorii au găsit la fața locului cinci victime: 2 persoane de sex feminin de 12 ani, 1 persoană de sex feminin de 47 ani, 1 persoană de sex feminin de 46 ani și o persoană de sex masculin de 42 de ani. Elicopterul SMURD a preluat bărbatul pentru a-l transporta la o unitate spitalicească din Constanța. De asemenea, una dintre fete a fost preluată de o ambulanță SAJ și transportată tot la Spitalul Județean Constanța. Celelalte victime au fost transportate la Spitalul Județean Tulcea.

Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiști, s-a stabilit că o femeie de 46 de ani, din județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Sabangia, comuna Sarichioi, județul Tulcea, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenția, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un cap de pod. Se pare că acesta încerca să își regleze parasolarul, fiind deranjată de soarele ce îi reflecta în parbriz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*