FOTO Cinci persoane, dintre care doi copii au ajuns la spital după ce o conducătoare auto a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un cap de pod în apropiere de Sabangia

Echipele de salvatori au acordat primul ajutor victiemelor accidentului rutier. FOTO ISU Delta Tulcea

Accidentul rutier a avut loc în jurul prânzului, în afara localității Sabangia, comuna Sarichioi, județul Tulcea. Cinci persoane au fost rănite, după ce o mașină a lovit un cap de pod. La fața locului s-au deplasat pompierii, echipaje medicale terestre, dar și elicopterul SMURD din Constanța.

După apelul la 112, la fața locului, pe DN 22, au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD, 1 ofițer și 8 subofițeri de la stația de pompieri Babadag a ISU Delta Tulcea, ambulanțe SAJ și SMURD, fiind solicitat în ajutor și elicopterul SMURD Constanța. Salvatorii au găsit la fața locului cinci victime: 2 persoane de sex feminin de 12 ani, 1 persoană de sex feminin de 47 ani, 1 persoană de sex feminin de 46 ani și o persoană de sex masculin de 42 de ani. Elicopterul SMURD a preluat bărbatul pentru a-l transporta la o unitate spitalicească din Constanța. De asemenea, una dintre fete a fost preluată de o ambulanță SAJ și transportată tot la Spitalul Județean Constanța. Celelalte victime au fost transportate la Spitalul Județean Tulcea.

Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiști, s-a stabilit că o femeie de 46 de ani, din județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Sabangia, comuna Sarichioi, județul Tulcea, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenția, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un cap de pod. Se pare că acesta încerca să își regleze parasolarul, fiind deranjată de soarele ce îi reflecta în parbriz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*