FOTO Cinci jandarmi tulceni au fost înaintați în grad înainte de termen

Cinci jandarmi au fost avansați înainte de termen. FOTO IJJ Tulcea

Cu prilejul aniversării a 168 de ani de la înființare a Jandarmeriei Române, cinci jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru modul în care şi-au executat atribuţiile funcţionale.

Este vorba de un ofiţer – maior Duluchian Dragoş, înaintat la gradul de locotenent colonel şi trei subofiţeri: plutonier adjutant Apostol Adrian, înaintat la gradul de plutonier adjutant şef, plutonier major Aftene Vasile, înaintat la gradul de plutonier adjutant şi plutonier major Grigore Victor, înaintat la gradul de plutonier adjutant.

Plutonierului major Buzilă Liviu i s-a conferit distincţia de serviciu pentru „îndeplinirea în condiţii deosebite a misiunilor încredinţate”.

De asemenea, mai mulţi ofiţeri si subofiţeri care s-au remarcat prin îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu au fost recompensaţi cu mulţumiri, felicitări şi diplome de merit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*