FOTO Cimitirul din Babadag a luat iar foc și a fost necesară intervenția pompierilor

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului din cimitirul din Babadag. FOTO ISU Delta Tulcea

Stația de pompieri Babadag a intervenit miercuri în jurul prânzului, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 subofițeri pentru limitarea efectelor unui incendiu de vegetație uscată care se manifesta pe o suprafață de aproximativ 100 mp în cimitirul din localitate. Până la intervenția pompierilor au ars 3 cruci din lemn și un gărduț de la un mormânt.

O intervenție asemănătoare au avut și în data de 14 septembrie, în ambele cazuri fiind vorba cel mai probabil de o lumânare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*