FOTO Ceremonial dedicat Zilei Naționale a României, în Piața Civică din Tulcea

Ziua Națională a României s-a sărbătorit, astăzi, în Tulcea. FOTO Facebook Prefectura Tulcea

Instituția Prefectului Județul Tulcea și Garnizoana Tulcea au organizat astăzi, de la ora 12.00, în Piața Tricolorului, un ceremonial militar religios de marcare a Zilei Naționale a României – 1 Decembrie.

După intonarea Imnului Național și evocarea Zilei de 1 decembrie 1918, un PS Visarion, episcopul Tulcii, a săvârșit o scurtă slujbă de pomenire în memoria eroilor neamului, pentru care oficialitățile prezente au depus coroane de flori la statuia lui Mircea cel Bătrân din Piața Tricolorului.

Având în vedere contextul actual cauzat de pandemia de coronavirus, activitatea s-a desfășurat fără tehnică și fără public, cu un dispozitiv de onoare redus.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*