FOTO Bazele de deszăpezire din județul Tulcea verificate de prefectul Lucian Furdui

Prefectul Lucian Furdui a inspectat bazele de deszăpezire. FOTO Prefectura Tulcea

Vineri, 5 ianuarie, prefectul judeţului Tulcea, Lucian Furdui, a verificat bazele de deszăpezire ale societăţii Mega Edil SRL Buzău situate în municipiul Tulcea şi în localitatea Enisala.

Societatea Mega Edil este unul dintre operatorii economici cu care Consiliul Judeţean Tulcea are contract pentru deszăpezirea drumurilor din partea de est a judeţului, pentru partea de vest a judeţului fiind desemnată societatea Tib Cons SRL Popeşti Leordeni.

Utilajele societăţii Mega Edil SRL Buzău, atât cele de la baza Tulcea, cât şi cele de la baza Enisala corespund angajamentelor din contract şi sunt pregătite să intervină pentru deszăpezire. O nouă verificare a bazelor de deszăpezire se va desfăşura pe parcursul săptămânii viitoare, au anunțat reprezentanții Prefecturii Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*