FOTO În Babadag, o butelie a explodat și a spulberat o locuință

O explozie d ebutelie a distrus o locuinta din Babadag. FOTO ISU Delta Tulcea

Din cauza unei acumulări de gaze, o locuință din localitatea Babadag a sărit în aer. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Doar mama proprietarului locuinței a făcut un atac de panică. La fața locului a fost trimis o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, 1 SMURD, 8 subofițeri și 1 Maistru Militar, toate din stația Babadag. La fața locului a intervenit și un echipaj de ambulanță. Explozia nu a fost urmată și de un incendiu.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*