FOTO Avansări în grad și treceri în rezervă la ISU Tulcea

Avansări în grad și treceri în rezervă la ISU Tulcea. FOTO ISU Tulcea

La sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea a avut loc luni, 1 martie, un scurt ceremonial militar cu ocazia zilei de 28 februarie – Ziua Protecției Civile din România.

Pentru eforturile depuse și rezultatele deosebite obținute în domeniile lor de activitate, au fost avansați doi ofițeri, un maistru militar și doi subofițeri în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim pentru avansare la termen.

Ceremonialul a continuat cu festivitatea de trecere în corpul ofițerilor și acordarea gradului militar pentru două colege, ca urmare a promovării examenelor pentru ocuparea posturilor de ofițeri scoase la concurs.

La final, inspectorul șef, colonel Daniel Petrov, a înmânat plachete și diplome de onoare plutonierului adjutant șef Marian Narcis Dănilă și plutonierului adjutant Robert Medeleanu, ce au trecut în rezervă, cu drept de pensie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*