FOTO Autoutilitară cuprinsă de flăcări pe DN 22, între Tulcea și Mihail Kogălniceanu

Autoutilitară cuprinsă de flăcări pe DN 22, între Tulcea și Mihail Kogălniceanu. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină vineri, 17 septembrie, în jurul orei 15.35, pentru a lichida un incendiu izbucnit la o autoutilitară aflată pe DN 22, între municipiul Tulcea și localitatea Mihail Kogălniceanu.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, autoutilitara a luat foc în mers. La locul intervenției s-au deplasat de urgență cinci subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

„La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întregul autovehicul, cu flacără și degajări mari de fum. Din fericire, conducătorul auto a reușit să se evacueze până la sosirea echipajului de intervenție”, au transmis sursele citate.

În urma incendiului au ars autoutilitara, în proporție de 95 la sută, și încărcătura acesteia, aproximativ o tonă de mase plastice. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*