FOTO: Autoturism parcat, distrus de flăcări pe o stradă din municipiul Tulcea

Autoturism parcat, distrus de flăcări pe o stradă din municipiul Tulcea. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii Detașamentului Tulcea au fost solicitați să intervină luni, 6 martie, în jurul orei 15.20, pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism, parcat pe strada Babadag din municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, către locul intervenției s-a deplasat un echipaj de salvatori, format din cinci subofițeri, cu o autospecială de stingere.

„În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul solicitat, focul se manifesta la un autoturism parcat, existând pericolul de propagare a flăcărilor și la celelalte autovehicule aflate în apropiere. Din fericire, nu au existat victime, dar mașina a fost afectată în proporție de 85 la sută”, au precizat reprezentanți ai ISU Tulcea.

Pompierii au stabilit drept cauza probabilă de producere a incendiului un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*