FOTO Au fost reluate căutările adolescentului de 15 ani, dat dispărut după ce a intrat să se scalde în Dunăre

Au fost reluate căutările adolescentului de 15 ani. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au reluat în dimineața zilei de miercuri, 7 iulie, operațiunile de căutare a băiatului dat dispărut în Dunăre, în zona localității Nufăru.

„La misiunea de căutare participă patru subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o ambarcațiune de aluminiu tip IB5, o ambulanță SMURD și un echipaj specializat de căutare în mediul acvatic format din patru scafandri, câte doi subofițeri de la ISU Tulcea și ISU Constanța, cu o autospecială de transport scafandri”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

La fața locului sunt prezenți și lucrători din cadrul IPJ Tulcea.

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină marți, 6 iulie, în jurul orei 15.05, printr-un apel la 112, după ce un adolescent de 15 ani, din Nufăru, a fost dat dispărut după ce a intrat să se scalde în Dunăre. Din informațiile primite de la apelant, se pare ca un băiat de aproximativ 15 de ani, ce se afla la scăldat, a intrat în Dunăre și nu a mai ieșit.

La locul indicat s-au deplasat de urgență nouă subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o ambarcațiune tip IB 5, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD, SVSU Nufăru, precum și o ambulanță tip B2 de la SAJ Tulcea. În sprijinul echipelor de căutare au intervenit și patru scafandri, de la ISU Tulcea și ISU Constanța.

Acțiunea nu a fost încununată de succes, iar operațiunile de căutare au fost oprite în jurul orei 21.35, urmând a fi reluate miercuri dimineață.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*