FOTO Ambulanță care transporta o gravidă la spital, scoasă din zăpadă de jandarmii tulceni

Ambulanță care transporta o gravidă la spital, scoasă din zăpadă de jandarmi. FOTO Facebook IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni au intervenit, marți, 1 decembrie, pentru a scoate din nămeți o ambulanță care transporta o femeie însărcinată.

Astfel, potrivit IJJ Tulcea, o ambulanță care transporta la spital o femeie însărcinată, a rămas blocată în zăpadă pe drumul ce leagă localitățile Nalbant și Cataloi.

„Ambulanța abia preluase o pacientă gravidă care a solicitat ajutor pentru a ajunge la maternitate întrucât urma să nască. Jandarmii au participat la deblocarea ambulanței care și-a continuat drumul pentru a transporta în siguranță femeia însărcinată”, au precizat sursele citate.

Tot în cursul acestei zile jandarmii tulceni au ajutat și alți trei bărbați care rămăseseră blocaţi cu maşinile în zăpadă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*