FOTO Administrația Rezervației Biosfera Delta Dunării și-a aniversat ziua cu un seminar dedicat găsirii soluțiilor de menținere a unui mediu mai curat

Conferința Națională „Apele Unite ale României – AUR pentru 2030” de ziua Rezervației Biosferei Delta Dunării. FOTO ARBDD

Ziua Rezervației Biosferei Delta Dunării a fost marcată la Tulcea printr-o serie de evenimente, unul dintre acestea fiind  Conferința Națională „Apele Unite ale României – AUR pentru 2030”.

Cătălin Țibuleac, Guvernator al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării a susținut în cadrul un cuvânt de deschidere cu privire la semnificația datei de 1 Septembrie, rolul Rezervației Biosferei Delta Dunării și necesitatea protejării apelor la nivel național.

„Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării susține orice proiect care își propune prezervarea biodiversității în Delta Dunării. AUR poate deveni un exemplu de bune practici într-un proiect european mult mai amplu care vizează managementul deșeurilor pe apele interioare ale statelor riverane Dunării și la care ARBDD va deveni parte. Delta Dunării este definită în primul rând de apă, de o apă curată, iar AUR poate contribui la acest deziderat.
La Multi Ani Rezervației Biosferei Delta Dunării, La Multi Ani locuitorilor deltei, La Mulți Ani tuturor celor care iubesc natura!” a spus Cătălin Țibuleac, Guvernatorul ARBDD.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*