FOTO Acțiune a polițiștilor tulceni privind siguranţa traficului rutier şi reducerea victimizării prin accidente de circulaţie

Acțiune a polițiștilor tulceni privind siguranţa traficului rutier. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au organizat sâmbătă, o acțiune privind siguranţa traficului rutier şi reducerea victimizării cetățenilor prin accidente de circulaţie, în minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României. Acțiunea s-a desfășurat începând cu ora 16.00, în municipiul Tulcea, pe strada Isaccei, în zona Sala Sporturilor.

Pentru prevenirea victimizării cetățenilor prin accidente de circulație, în condițiile unui trafic aglomerat, în minivacanța prilejuita de Ziua Naționala a României, polițiștii tulceni recomandă tuturor participanților la trafic, adoptarea unei conduite preventive si respectarea unor sfaturi:

  • Păstrați-va calmul, nu uitați de politețea rutieră și nu blocați intersecțiile!
  • Păstrați o distanță de siguranță față de autovehiculul care circula în față!
  • Respectați-va partenerii de drum! Acordați prioritate de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea părții carosabile!
  • Adaptați în permanență viteza la condițiile de drum!
  • Pietonilor le recomandăm sa aprecieze corect timpul necesar pentru a traversa în siguranță și să ia în calcul că, atunci când traversează străzi cu mai multe benzi pe sens sau când se află într-o zonă cu regim de viteză ridicat, trebuie sa manifeste prudența maximă!

„Totodată, recomandam tuturor cetățenilor sa respecte normele legale, sa păstreze distanțarea fizica, sa poarte masca de protecție și sa nu se expună la riscuri!”, au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*