FOTO Accident rutier între două autoturisme, la intrarea în Babadag

Accident rutier între două autoturisme, la intrarea în Babadag. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 27 august, în sprijinul victimelor unui accident rutier petrecut, între două autoturisme, la intrarea în Babadag dinspre Tulcea. În accident au fost mai multe persoane implicate, dintre care una rămăsese încarcerată.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, către locul unde s-a produs accidentul a fost direcționat un echipaj cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare dar și un echipaj medical cu o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Babadag.

„La fața locului, salvatorii au găsit patru persoane implicate în accident, iar două dintre acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul medical al SAJ Tulcea și SMURD, refuzând ulterior transportul la o unitate medicală”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

#

Salvatorii au luat toate măsurile de prevenire a unui incendiu prin deconectarea bornelor de la baterie, riscul fiind unul destul de ridicat pentru că una din mașinile implicate transporta pe o remorcă stupi cu albine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*