FOTO Accident rutier grav la Revărsarea. O persoană a murit și pentru alta a fost nevoie de elicopterul SMURD

Accident rutier la Revărsarea. FOTO ISU Delta
Accident rutier la Revărsarea. FOTO ISU Delta

O tamponare frontală între un Audi și o Dacia Papuc a fost fatală pentru șoferul ultimei mașini. Teribilul accident s-a petrecut la intrarea în localitatea tulceană Revărsarea, pe DN 22.

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor victimelor. Imaginile de la locul impactului arată viteza pe care o aveau cele două mașini. Dacia Papuc din Galați și autoturismul Audi din Tulcea s-au ciocnit frontal, după care Dacia s-a răsturnat în afara drumului.

Șoferul Daciei a murit pe loc. Cel din Audi a fost salvat de echipele de intervenție și transportat cu elicopterul SMURD la spital.

ISU Delta a deplasat la locul intervenției o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare grea și 2 SMURD, 24 subofițeri. Deasemenea au intervenit 3 echipaje SAJ și 1 echipaj de poliție. Circulația a fost parțial blocată în zona accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*