FOTO Accident rutier grav între Tulcea și Mihail Kogălniceanu pe DN 22

Pompierii au intervenit la locul accidentului. FOTO ISU Delta Tulcea

Un grav accident rutier s-a produs vineri dimineață pe DN 22, între localitățile Tulcea și Mihail Kogălniceanu, fiind implicate un autoturism și un autocamion. A fost nevoie de intervenția la fața locului a pompierilor pentru scoaterea victimelor din resturile de fier, dar și pentru a preveni izbucnirea unui incendiu.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5.30 pe DN 22, între localitățile Tulcea și Mihail Kogălniceanu. Aici a a vut loc un impact frontal între un autoturism ce se deplasa dinspre Tulcea și un autocamion ce venea dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu,.

În urma impactului, a fost necesară intervenția pompierilor tulceni din cadrul ISU Delta Tulcea care au intervenit la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un SMURD, o autospecială de descarcerare grea și 11 subofițeri. Din cauza scurgerilor de combustibil de pe carosabil exista pericolul izbucnirii unui incendiu, iar unul dintre șoferi rămăsese încarcerat.

În ambele se aflau doar conducătorii vehiculelor, persoane de sex masculin, care au fost predate echipajelor medicale de la fața locului.

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Tulcea urmează a stabili care au fost cauzele producerii evenimentului rutier.

UPDATE
„În cursul acestei dimineți la ora 5.31 prin apel 112 a fost semnalat un accident rutier pe DN 22 in zona km 191. Un tânăr de 18 ani care a obținut dreptul de a conduce autovehicule în iunie 2018 rulând dinspre Constanța spre Tulcea a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autocamion. În autoturism era un singur participant la trafic care a fost rănit și se află în prezent în operație“, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*