FOTO Accident mortal în Ciucurova – un bărbat a murit, iar o tânără și copilul acesteia sunt grav răniți

Accident mortal în localitatea Ciucurova. FOTO ISU Delta Tulcea

Un grav accident de circulație a fost înregistrat în jurul orei 6.00 pe DN 22A, în localitatea Ciucurova.A fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare  pentru a putea fi scoase victimele, printre care și un copil în vârstă de 3 ani.

Autoturismul în care se aflau cele trei victime se deplasa cu viteză, moment în care, a fost scăpat de sub control. S-a izbit cu putere de un obstacol de pe marginea drumului. Zgomotul puternic a alertat locuitorii din zonă, care au sunat la 112. La fața locului au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă și un SMURD de la Stația de pompieri Babadag și o autospecială de descarcerare grea de la Detașamentul de pompieri Tulcea. De asemenea, au mai intervenit și două ambulanțe SAJ și mai multe echipaje de Poliție.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator, dar cu tot efortul depus de cadrele medicale, nu i s-a putut salva viața. În autoturism a mai fost găsită o persoană de sex feminin, în vârstă de 24 ani, conștientă, cu multiple fracturi la membrele inferioare și un copil de sex masculin, de 3 ani, cu fractură la membru superior.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*