FOTO Accident între un microbuz și un autoturism în apropiere de Topolog: ambulanțe, echipaje de descarcerare și elicopterul SMURD au fost trimise la fața locului

La locul producerii accidetului au fost trimise forțe impresionante de salvare

Un impact frontal între un autoturism Logan și un microbuz de transport persoane care venea de la Aeroportul Otopeni, la troița de lângă Topologul a alertat instituțiile statului. Au fost anunțate șapte victime, dintre care una în stare de inconștiență. La fața locului a fost trimis inclusiv elicopterul SMURD și două echipaje de descarcerare.

În condiții încă neelucidate, cele două autovechicule, microbuzul și autoturismul au intrat în impact frontal. La numărul de urgențe 112 au fost anunțate mai multe victime, una dintre ele fiind inconștientă și blocată în mașină. Serviciul de Ambulanță al Județului Tulcea a trimis la fața locului trei echipaje medicale. De asemenea, au fost direcționat și elicopterul SMURD și două echipaje de descarcerare ale ISU Delta.

Când echipele de salvatori au ajuns la fața locului, s-a dovedit că situația nu era atât de gravă pe cât se anunțase.

„La sosirea echipajelor medicale la locul accidentului, șoferul de pe Logan care era anunțat inițial inconștient își revenise. Din microbuz erau mai multe persoane cu răni minore. Toți au refuzat să meargă la spital“ a precizat directorul SAJ Tulcea, dr. Dumitru Vâlcu.

După ce a fost acordată îngrijire medicală la fața locului, echipajele au fost retrase. Reprezentanții IPJ Tulcea spun însă că nu a existat un accident rutier ci doar o simplă tamponare.

UPDATE:

Un autoturism care circula pe direcția Topolog-Tulcea a efectuat manevra de întoarcere fără a se asigura și a semnaliza din timp, intrând în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa în mod regulamentar pe aceeași direcție. În urma impactului au rezultat doar avarierea celor 2 autoturisme, au transmis într-un târziu reprezentanții IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*