FOTO Accident grav în localitatea tulceană Tudor Vladimirescu

Pompierii de a descarcerare au intervenit pentru salvarea șoferiței rănite. FOTO ISU Delta Tulcea

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă dimineață pe raza localității Tudor Vladimirescu. O conducătoare auto a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat în afara părții carosabile. A fost nevoie de intervenția descarcerării pentru a o salva.

 

Accidentul s-a produs în jurul orei 10.30. În condiții care încă nu au fost stabilite, mașina condusă de o femeie a ieșit în afara părții carosabile și s-a dat de mai multe ori peste cap. La locul producerii accidentului au intervenit Detașamentul de pompieri Tulcea cu modulul de descarcerare cu un echipaj format din patru subofițeri și un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță. Pompierii au reușit extragerea în siguranță a victimei, care a fost preluată de ambulanță și dusă la spital. Cazul este anchetat de către polițiștii rutieriști.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*