FOTO Accident grav la ieșirea din localitatea Baia spre Constanța

În urma accidentului, mai multe persoane au fost rănite, iar circulația blocată. FOTO ISU Delta Tulcea

Un grav accident rutier s-a înregistrat vineri seară la ieșirea din localitatea Baia spre Constanța. Două autoturisme au intrat în coliziune frontală și a fost nevoie de intervenția pompierilor de la Descarcerare.

Salvatorii din cadrul Stației de pompieri Babadag a ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în jurul orei 17.00 pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical, victimelor unui accident rutier produs pe DN 22, la ieșire din localitatea Baia, către Constanța.

Din primele informații, în accident au fost implicate 2 autoturisme, în care se aflau 4 bărbați și 2 femei. Pentru eliberarea uneia dintre femei a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare. După ce a fost extrasă, victima a fost preluată de paramedicii care încadrează ambulanța SMURD, pentru a fi transportată la Spitalul Județean Tulcea.

Cea de a doua femeie a fost preluată de un echipaj SAJ. Cei patru bărbați au suferit răni minore și au refuzat inițial asistența medicală. Ulterior, unul dintre aceștia a cerut să fie transportat și el la spital.

Circulația rutieră în zonă a fost blocată pe ambele sensuri, ulterior fiind reluată alternativ, pe un singur sens.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*