FOTO Accident grav între Tulcea și Agighiol

Echipajele de salvatori au intervenit la accident. FOTO ISU Delta Tulcea

În condiții care încă nu au fost elucidate, o conducătoare auto a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea și s-a oprit într-un copac.

Accidentul a avut loc în jurul orei 9.30, pe DJ 222 între localitățile Tulcea și Agighiol. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care era doar șoferul, o persoană de sex feminin de aproximativ 50 de ani, care a rămas încarcerată.

La fața locului a intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare și șase subofițeri din cadrul detașamentului de pompieri ISU Delta Tulcea. Victima a fost găsită conștientă și a fost extrasă și predată echipajului Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*