FOTO Accident grav între Cataloi și Nalbant. Două persoane au fost rănite după ce mașina lor a lovit un pom

Accident rutier între Cataloi și Nalbant. FOTO ISU Delta
Accident rutier între Cataloi și Nalbant. FOTO ISU Delta

Un accident rutier grav a avut loc pe Drumul Național 22 A, între localitățile tulcene Cataloi și Nalbant.

Potrivit reprezentanților ISU Delta, salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor de prevenire a unui incendiu, victimelor acestui accident.

Ofițerii de la IPJ Tulcea spun că șoferul conducea cu viteză peste cea legală și, din neatenție a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe drum și s-a ciocnit cu un pom aflat pe marginea carosabilului. În autoturism erau doi bărbați de 35 și respectiv 55 ani. Cel mai tânăr a fost preluat de ambulanța SAJ Tulcea și transportat la Spitalul Județean Tulcea. Cel de 55 ani a refuzat transportul.

Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 8 subofițeri.

Se intervine cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 8 subofițeri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*