FOTO 22 de tineri sportivi tulceni, în Aveyron (Franța)

FOTO Consiliul Județean Tulcea

În perioada 1-7 octombrie 2023, Consiliul Județean Tulcea și Departamentul Aveyron (Republica Franceză) implementează proiectul „Schimb sportiv internațional între tineri francezi din Aveyron și tineri români din județul Tulcea“. Cele două unități administrativ-teritoriale sunt unite de o longevivă și fructuoasă relație de colaborare din anul 1994.

Proiectul beneficiază de co-finanțare din partea celor doi parteneri și a Ministerului de Externe Francez și a adus împreună 22 de tineri români și 23 de tineri francezi, toți practicanți de fotbal.

Cu sprijinul Asociației Județene de Fotbal Tulcea, grupul țintă tulcean, 11 fete și 11 băieți, cu vârsta cuprinsă între 12 și 14 ani, a fost recrutat de la cluburi de profil din județul nostru.

Miercuri, 4 octombrie, delegația tulceană, condusă de consilierul județean și președinte Asociației Județene de Fotbal Tulcea, Petre Badea, a fost primită de Arnaud Viala, președintele Departamentului Aveyron. Discuțiile, desfășurate în Sala de Consiliu a Departamentului, au reliefat importanța majoră a sportului în dezvoltarea tinerilor, elementele comune de interes ale celor două regiuni surori și dorința de continuare a relației de colaborare prin alte proiecte și acțiuni comune.

Calendarul proiectului, implementat, în aceste zile, la Aveyron, include, pentru delegația tulceană, formată din consilierii județeni Petre Badea și Salah Eddin Ali Kilo, și cei 22 de tineri, coordonați de antrenorii Emil Nanu și Mihai Teoharides,  antrenamente comune, vizitarea unor importante cluburi și centre de pregătire din fotbal, activități de cunoaștere reciprocă, desfășurate în aer liber, vizitarea unor obiective turistice din Departamentul Aveyron.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*