FOTO 155 kilograme de peşte fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră tulceni

Braconierii aveau în barcă peste 150 de kilograme de pește. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră tulceni, împreună cu inspectori ai Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, au descoperit doi cetăţeni români, care transportau, cu o ambarcațiune tip lotcă, cantitatea de 155 kilograme peşte, pentru care aceștia nu deţineau documente legale.

În data de 2 ianuarie, în jurul orei 11.00, o echipă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea și inspectori din cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a efectuat un control asupra a două persoane aflate într-o ambarcațiune tip lotcă, din zona lacului Razelm, județul Tulcea. Astfel, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetățenii romani B.I., în vârstă de 42 de ani și C.G., în vârstă de 40 de ani, ambii domiciliați pe raza județului Tulcea

De asemenea, polițiștii de frontieră au descoperit, în ambarcațiune, cantitatea totală de 155 kilograme peşte, din specia caras, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente de provenienţă.  Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurile legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.

În barcă se afla pește pescuit fără autorizație. FOTO Poliția de Frontieră Constanța
Întreaga cantitate de pește braconat a fost confiscată. FOTO Poliția de Frontieră

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*