A fost ziua localității Ceamurlia de Jos. Personalități importante au participat la această sărbătoare

Începând din acest an, Ceamurlia de Jos are propria sărbătoare. FOTO CJ Tulcea

Începând din acest an, ziua de 14 octombrie,  această sfântă zi (Sf. Parascheva) a devenit oficial „Ziua Satului” Ceamurlia de Jos. Prima sărbătoare a satului a fost marcată printr-un spectacol de muzică și dans popular organizat în incinta Căminului Cultural din localitate.

Evenimentul, pus la punct de Primăria și consiliul local al Comunei Ceamurlia de Jos și Ansamblul Artistic Baladele Deltei, i-a adus pe scena din localitate pe Georgeta Nichifor, Costel Atanasof, Petruța Buță, Laura Feraru (alături de colegii din Ansamblu).

De asemenea, în spectacol au intrat și Ansamblul Folcloric Golovița din Ceamurlia de Jos , dar și Ansamblul Folcloric Asiga din aceeași localitate

„Sunt de apreciat oamenii care v-au coordonat de-a lungul timpului și care fac în continuare tot ceea ce este necesar pentru a valorifica toate resursele naturale, economice și culturale, unice la nivel regional, pe care le aveți. Consiliul Județean a sprijinit și continuă să sprijine orice inițiativă menită să ducă la dezvoltarea satelor din comuna dumneavoastră. Astfel, programul de investiții a fost și este unul activ în ceea ce vă privește și vreau să vă asigur că veți avea și în continuare sprijinul nostru, în tot ceea ce veți întreprinde“, a transmis președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*