Forţe proaspete la Jandarmeria Tulcea

IJJ Tulcea are zece noi jandarmi, proaspăt absolvenți. FOTO IJJ Tulcea

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea s-a îmbogăţit cu 10 cadre militare, absolvenţi ai şcolilor militare de subofiţeri jandarmi Fălticeni şi Drăgăşani.

Absolvenţii promoţiei “Centenarul Marii Uniri” au ales să facă parte din colectivul I.J.J. Tulcea, urmând ca în următoarele 6 luni să deprindă tainele muncii de jandarm, în cadrul structurilor teritoriale de ordine şi siguranţă publică, precum şi la subunităţile de pază şi protecţie instituţională, unde au fost repartizaţi.

Fiecare îşi va desfăşura activitatea pe lângă un jandarm cu experienţă, care îi va fi tutore profesional pe toată perioada stagiului de practică, astfel încât noţiunile teoretice şi deprinderile practice dobândite să fie completate prin confruntarea cu situaţiile concrete întâlnite în teren.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*