Focuri de artificii, în încheierea spectacolului organizat de 24 Ianuarie în Piața Civică

Focuri de artificii, în încheierea spectacolului organizat de 24 Ianuarie în Piața Civică. FOTO CJ Tulcea

Sute de persoane au participat luni, începând cu ora 14.30, în Piața Civică din municipiul Tulcea, la spectacolul organizat de Consiliul Județean Tulcea, Primăria Municipiului Tulcea și Ansamblul Folcloric „Baladele Deltei“ cu ocazia zilei de 24 Ianuarie.

După ce au urcat pe scenă ansambluri locale („Baladele Deltei”, „Danubius”, „Dorulețul”), dar și artiști precum Andreea Haisan, Paul Ananie sau Gelu Voicu, apreciata interpretă Paula Seling a animat atmosfera din Piața Civică, interpretând piese celebre precum „La radio se-anunță ploi“ sau „Ploaie în luna lui marte“.

Evenimentul s-a încheiat cu spectaculoase focuri de artificii, spre încântarea publicului tulcean prezent în Piața Civică.

Spectacolul a fost organizat de instituțiile administrației publice pentru a marca împlinirea a 163 de la Unirea Principatelor Române, eveniment cunoscut în istorie și sub denumirea de „Mica Unire“.

Precizăm, în acest sens, faptul că începând cu ora 10.00, în Piața Civică din municipiu a avut loc un ceremonial militar și religios organizat de Instituția Prefectului Tulcea și Garnizoana Tulcea în amintirea momentului istoric 24 Ianuarie 1859.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*