Focuri de armă pentru oprirea unui tânăr de 18 ani fără permis

Echipaj de politie. FOTO arhiva

Un tânăr de 18 ani din Tulcea a luat mașina părinților, fără știrea acestora și a plecat să se plimbe prin oraș. Spre ghinionul său, pe strada Isaccei a dat peste un echipaj de poliție care verifica mașinile din trafic.

 

Polițiștii aflați în misiune i-au făcut semn tânărului să oprească, dar acesta, pentru că nu avea permis de conducere a călcat accelerația, încercând să scape. Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, șoferul a ieșit din municipiu, îndreptându-se spre localitatea Somova, echipajul de poliție pornind în urmărirea sa cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Pentru că șoferul refuza să oprească, după aproximativ 10 minute de urmărire, înainte de a intra în Somova, unul dintre polițiști a făcut uz de armamentul din dotare, trăgând cinci focuri de armă în plan vertical. Doar așa a fost convins șoferul să oprească. La volan a fost identificat un tânăr de 18 ani din Tulcea, care nu deținea permis de conducere, iar mașina, un Opel, aparținea părinților săi, cărora le sustrăsese cheile.

Pe numele adolescentului a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*