FLAG Delta Dunării a prezentat ultimul bilanț

Bilanțul FLAG Delta Dunării. FOTO CJ Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat la conferința de presă prilejuită de prezentarea activității Asociaței Grup Local pentru Pescărie Durabilă în Delta Dunarii, la nouă ani de la înființare și la mai mult de doi ani de la demararea unor proiecte deosebit de importante.

Din prezidiu au mai făcut parte Cătălin Balaban, președintele Asociației de Pescari „Golovița”, alături de care a fost prezentă întreaga echipă FLAG, pe care vicepreședintele Mergeani a numit-o una „tânără, dar profesionistă, o echipă în care tinerețea este un atu, nu un balast în ceea înseamnă pregătirea profesională”.

În cadrul conferinței, managerul FLAG Delta Dunării, Valentin Moldoveanu, a realizat o succintă trecere în revistă a activității Asociației, la nivelul accesării de proiecte dedicate în special sectorului piscicol și de acvacultură și destinate comunităților din Delta Dunării.

„Grație acestui instrument, FLAG, al cărui membru este și Consiliul Județean încă de la înființare, iată că reușim să venim în sprijinul investitorilor privați și ai instituțiilor publice, dar, dincolo de toate, în sprijinul comunității județului Tulcea. 10 milioane de euro, ceea ce nu e deloc puțin, 34 de proiecte finanțate până acum și încă 10 în așteptare, iată un bilanț îmbucurător pentru ceea ce înseamnă dezvoltarea sectorului piscicol tulcean și nu numai. Sperăm și așteptăm continuarea proiectului FLAG, cu o redistribuire de aproximativ 5 milioane de euro, de care zona Deltei are nevoie, pentru că, să nu uităm, toate aceste lucruri se fac pentru îmbunătățirea calității vieții oamenilor din Delta Dunării”, a declarat, în acest sens, vicepreședintele Consiliului Județean, Dumitru Mergeani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*