Final de an liniștit pentru pompierii tulceni

Peste 140 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea  au fost la datorie pe durata minivacanței ocazionate de intrarea în Noul An cu mai mult de 20 de mijloace tehnice auto și navale.

Potrivit ISU Tulcea, începutul de an a fost unul liniștit la nivelul județului, nefiind marcat de evenimente negative semnificative. Astfel, în perioada 31 decembrie 2022 – 02 ianuarie 2023 pompierii tulceni au executat 26 de misiuni.

Acordarea primului ajutor:

Echipajele SMURD au intervenit în 12 situații pentru acordarea primului ajutor și transportarea la unitățile sanitare a persoanelor cu afecțiuni medicale.

Accidente rutiere:

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta“ al județului Tulcea au fost solicitați să intervină în cazul a două accidente rutiere ce au avut loc pe raza județului Tulcea. Din fericire pompierii militari au intervenit doar pentru a asigura măsuri PSI, nefiind înregistrate victime.

Incendii:

Salvatorii tulceni au fost solicitați prin apel la numărul unic de urgență 112 pentru a interveni la trei incendii pe raza județului Tulcea. Din fericire, deplasările au fost fără intervenție. În toate cazurile incendiile au fost stinse rapid de către proprietari, acestea nefiind de amploare și au fost observate la timp. De asemenea, pompierii au intervenit în municipiul Tulcea pentru a asigura măsuri PSI la o locuință unde au fost semnalate scăpări de gaze.

Alte misiuni:

Pompierii militari au fost solicitați să intervină și în alte opt situații, precum deblocări de ușă, transport persoane supraponderale etc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*