Fetiță de 4 ani, accidentată în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis

Fetiță de 4 ani, accidentată în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis, în Murighiol. FOTO IPJ Tulcea

O fetiță în vârstă de 4 ani a fost rănită, joi, 5 noiembrie, după ce a fost lovită de un vehicul în timp ce traversa printr-un loc nepermis o stradă din Murighiol.

Potrivit polițiștilor tulceni, în timp ce un bărbat de 51 de ani, din județul Vrancea, conducea o autoutilitara pe raza localității Murighiol, a accidentat-o pe fetița de 4 ani care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis. „În urma accidentului a rezultat rănirea minorei”, au precizat polițiștii tulceni.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*