Festivalul Unitate la Cetate revine la Enisala într-o ediție spectaculoasă în august 2023

Cetatea Enisala. FOTO: CJ Tulcea

Enisala se pregătește să găzduiască cel mai grandios eveniment al verii, Festivalul Unitate la Cetate, care se va desfășura în perioada 18 – 20 august. Organizat de Consiliul Județean Tulcea, festivalul promite să aducă împreună istoria și cultura zonei într-un spectacol plin de activități recreative, manifestări culturale, artistice și concerte cu cei mai îndrăgiți artiști ai momentului.

Evenimentul promite să fascineze publicul cu numeroase atracții surprinzătoare. Printre acestea, se numără impresionantele show-uri de lasere, care vor transforma Cetatea Enisala într-un regat de lumină și culoare. Cerul va deveni un veritabil spectacol pirotehnic datorită focurilor de artificii pregătite special pentru festival.

Un alt punct de atracție al evenimentului va fi show-ul ecvestru, în care caii vor demonstra grație și eleganță în cascadorii incredibile. Această demonstrație impresionantă a abilităților cailor va captiva inimile participanților.

Pentru pasionații de mâncare, organizatorii au pregătit o zonă specială de Food Court și Food Trucks, unde vor fi disponibile preparate delicioase pentru toate poftele culinare. De la mâncăruri tradiționale românești până la preparate internaționale și gustări rapide tentante, vizitatorii vor avea parte de o experiență gastronomică pe cinste.

Festivalul va oferi și o gamă variată de atracții pentru distracție și aventuri. Carusele, tobogane gonflabile, bungee jumping, mașinuțe electrice, trenulețe și multe alte activități vor provoca limitele participanților și îi vor face să petreacă zile pline de distracție și emoții.

Pe scena festivalului vor urca artiști de renume care vor încânta publicul cu concerte de excepție în fiecare seară. Printre numele prezente în line-up se numără Irina Rimes, Vița de Vie, Plăieșii, Compact, Ilie Caras și Ansamblul, Iuliana Beregoi, Iris cu Cristi Minculescu, Valter si Boro, Connect-R, Zdob si Zdub, Raluk & Balkanic și mulți alții.

SC TransEvren SRL va asigura transport către Cetatea Enisala în cele trei zile ale evenimentului. Biletele pot fi achiziționate de la biroul societății din Autogara Tulcea. Ultima zi de vânzare a biletelor va fi joi, 17 august, ora 17.00. Prețul unui bilet pentru o singură zi este de 20 de lei (Tulcea – Enisala) sau 35 de lei (Tulcea – Enisala și retur). Copiii cu vârsta mai mică de șase ani beneficiază de gratuitate. Microbuzele vor pleca din 30 în 30 de minute, începând cu ora 15.00, iar ultima plecare din municipiul Tulcea va fi la ora 21.00. Plecările din Enisala vor avea loc între 23.30 și 02.00, cu posibilitatea de curse înainte de aceste ore, în funcție de solicitările primite telefonic.

Toți cei dornici de a participa la acest eveniment unic sunt invitați să se bucure de zile pline de distracție, emoții și aventuri la Festivalul Enisala – Unitate la Cetate. Pentru mai multe informații și detalii despre program, vizitatorii pot urmări paginile de social media ale festivalului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*