Festivalul Toamnei – Ziua Recoltei, Târgul de Toamnă și Târgul Etno Dobrogea, în siguranță sub supravegherea jandarmilor tulceni

Festivalul Toamnei – Ziua Recoltei, Târgul de Toamnă și Târgul Etno Dobrogea, în siguranță. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean Tulcea vor asigura, la sfârșitul acestei săptămâni, măsurile de ordine publică pe timpul următoarelor evenimente: Festivalul Toamnei – Ziua Recoltei, Târgul de Toamnă și Târgul Etno Dobrogea pentru a avea grijă ca toți participanții să fie în siguranță.

Astfel, începând de vineri, 24 septembrie, și până duminică, 26 septembrie, centrul municipiului Tulcea va găzdui Târgul de Toamnă și Târgul Etno Dobrogea, jandarmii fiind prezenți în zona de desfășurare a evenimentului, respectiv Piața Civică. Pe parcursul celor trei zile, vor urca pe scenă diferite formații de muzică și se vor prezenta atât produse tradiționale, cât și meșteșuguri populare. De asemenea, începând de mâine și până duminică, în orașul Măcin se va desfășura Festivalul Toamnei – Ziua Recoltei, unde jandarmii se vor asigura ca toți participanții să fie în siguranță.

Jandarmii tulceni reamintesc că orice incident sau problemă pot fi sesizate jandarmilor aflați în teren sau prin apel la Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*