Festivalul Internațional de Film Independent ANONIMUL revine la Sfântu Gheorghe

Sfântu Gheorghe va găzdui, în perioada 9 – 15 august, cea de-a XVIII-a ediție a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL.

Programul evenimentului cuprinde două competiții de scurtmetraje, românești și internaționale, o competiție de lungmetraj, precum și proiecții de film de lungmetraj și scurtmetraj în afara competițiilor, urmate de întâlniri și dialoguri între cineaști și public. Proiecțiile din cadrul festivalului vor avea loc în cinematograful din Green Village Resort, precum și în aer liber, în Green Dolphin Camping.

Întrucât evenimentul atrage anual numeroși turiști în Delta Dunării, contribuind semnificativ la promovarea județului Tulcea la nivel național și internațional, Instituția Prefectului – Județul Tulcea, împreună cu Direcția de Sănătate Publică județeană, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și organizatorii festivalului vor asigura desfășurarea acestuia în condiții de siguranță pentru cetățeni.

Conform reglementărilor în vigoare privind situația pandemică, accesul în spațiile de proiecție este condiționat de deținerea unui certificat de vaccinare anti Covid-19 sau a dovezii unui test cu rezultat negativ.

Astfel, conform Direcției de Sănătate Publică a Județului Tulcea, o echipă de cadre specializate va fi prezentă la festival, pe toată perioada desfășurării acestuia, atât pentru a face testări rapide, cât și pentru a efectua vaccinarea celor care doresc, serurile disponibile fiind Pfizer-BioNTech și Johnson&Johnson. Activitatea de vaccinare se va desfășura în incinta dispensarului din Sfântu Gheorghe, conform programului următor:

  • 10 – 13 august, între orele 10:00 – 20:00;
  • 14 august, între orele 10:00 – 12:00.

Testarea rapidă cu teste antigen SARS-COV-2, cu rezultat valabil 24 de ore, se va desfășura la punctul de informare al festivalului din cadrul Green Dolphin Camping, conform următorului program:

  • 9 august, între orele 18:00 – 20:00;
  • 10 – 13 august, între orele 10:00 – 12:00 și 18:00 – 20:00;
  • 14 august, între orele 10:00 – 12:00.

Instituția Prefectului – Județul Tulcea face apel către toți cei prezenți la festival, dar și către localnici, să respecte normele și recomandările privind igiena și distanțarea fizică, precum și măsurile stabilite prin normele legale în vigoare pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu virusul SARS-COV-2.

Mai multe informații despre regulamentul privind accesul la eveniment se regăsesc pe site-ul festivalului: http://www.festival-anonimul.ro/2021-regulament-ro/

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*