Festivalul Diversității de la Mahmudia, la final

FOTO CJ Tulcea

Administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat la conferința de închidere a proiectului privind organizarea Festivalului Diversității de la Mahmudia, eveniment ajuns la a cincea ediție.

Proiectul implementat de Asociația Culturală ,,Centrul Cultural Delta Dunării” își propune, an de an, promovarea caracterului multicultural specific județului nostru, a culturii naționale, a valorilor tradiționale locale, promovarea turismului cultural al acestei zone cu coordonate unice, Delta Dunării, cu tradițiile și obiceiurile sale, îmbinate armonios cu arta contemporană.

În cadrul conferinței, au fost expuse câteva lucrări realizate în cadrul proiectului, care au făcut parte din expoziția de fotografie cu tema „Flora și Fauna din Delta Dunării“, un important punct de interes pentru toți participanții la evenimentul din 2023.

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală ,,Centrul Cultural Delta Dunării”, Primăria și Consiliul Local Mahmudia, Căminul cultural Mahmudia, Biblioteca Mahmudia, Comunitatea Rușilor Lipoveni Mahmudia, Școala Profesională „Vasile Bacalu“ Mahmudia, cu sprijin financiar din partea Consiliului Județean Tulcea.

„Consiliul Județean Tulcea a susținut acest eveniment organizat la Mahmudia, în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, singura soluție din punct de vedere legal de a sprijini evenimentele culturale organizate pe raza județului Tulcea. Insist asupra faptului că instituția noastră face eforturi constante pentru a contribui la organizarea evenimentelor mai mari sau mai mici de pe raza județului Tulcea, cu scopul clar de a diversifica oferta culturală din spațiul nord-dobrogean. Vă felicităm, în acest sens, pentru tot ceea ce faceți pentru comunitatea din care faceți parte și să vă asigurăm de susținerea noastră pentru toate proiectele pe care ni le propuneți, în beneficiul direct al cetățenilor județului nostru“, a transmis, în deschiderea conferinței, Dumitru Mergeani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*