Femeie rănită după ce a intrat cu mașina într-un autobuz, lângă Niculițel

Femeie rănită după ce a intrat cu mașina într-un autobuz, lângă Niculițel. FOTO IPJ Tulcea

O femeie în vârstă de 53 de ani a fost rănită, miercuri, după ce a provocat un accident rutier pe DN22 – E87, lângă Niculițel, intrând cu autoturismul pe care îl conducea într-un autobuz de persoane.

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări a rezultat că femeia, din Niculițel, nu a acordat prioritate de trecere unui autobuz transport persoane, condus de un bărbat de 67 de ani, cu care a intrat în coliziune. în urma accidentului a rezultat rănirea femeii de 53 de ani.

Ambii conducători posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*