Femeie găsită moartă în locuința sa din Tulcea. Pompierii au intrat pe fereastra apartamentului de la etajul cinci

Intervenție a pompierilor pentru deblocarea usii unui apartament. FOTO ISU Tulcea

Pompierii din cadrul Detașamentului Tulcea au fost solicitați să intervină vineri, 23 iulie, pentru deblocarea accesului într-o locuință din municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, precum și un echipaj SAJ Tulcea.

După pătrunderea în locuință, prin fereastra deschisă de la etajul 5 al imobilului, în apartament a fost găsită o femeie în vârstă de 59 de ani, fără funcții vitale, care a fost declarată decedată de către echipajul SAJ.

Trupul femeii va fi transportat la morgă pentru stabilirea cauzelor decesului, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*