Femeie de 70 de ani, ajunsă la spital după ce s-a răsturnat cu mașina pe DN 22, între Smârdan și Măcin

Serviciul de Ambulanță, pompierii și polițiștii au intervenit la locul accidentului. FOTO cu rol ilustrativ

O femeie în vârstă de 70 de ani a ajuns la spital vineri, 12 noiembrie, după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe DN 22, între Smârdan și Măcin.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, în jurul orei 08.20, salvatorii din cadrul Secției de Pompieri Măcin au intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI în urma unui accident rutier produs pe DN 22, între localitățile Smârdan și Măcin. La fața locului s-au deplasat două echipaje de salvatori cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și un echipaj SAJ.

„Un autoturism, în care se afla doar conducătorul auto, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Femeia, în vârstă de 70 de ani, conștientă și cooperantă, a fost asistată medical și transportată la spital”. au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriei autoturismului.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*